Klinik FysioDanmark Bramming

Klinikkens høje faglige niveau fastholdes ved, at vores fysioterapeuter løbende deltager i kurser, således at vi altid er på forkant med den sidste nye viden inden for vores fag. Vi vægter udvikling og videreuddannelse højt.

Velkommen til FysioDanmark klinik Bramming

Vi behandler patienter med funktionstab, smerter, overbelastningsskader og yder alle former for genoptræning.

Behandling og genoptræning tager udgangspunkt i en grundig undersøgelse, hvor diagnose og årsagssammenhænge bliver klarlagt.

Samarbejde med henvisende læge, eventuel med inddragelse af behandler fra anden faggruppe, samt forebyggende rådgivning er vigtige elementer i behandlingsforløbet.

FysioDanmark – Bramming behandler også uden henvisning.

Afdeling i Bramming

Kort om klinikken

Vi er medlem af kædefællesskabet FysioDanmark, der er Danmarks største kæde af fysioterapiklinikker. Gennem FysioDanmark opnår vi en række fordele, som f.eks. udvikling af nye tiltag til gavn for patienterne, mulighed for at sælge kvalitetsprodukter, der understøtter behandlingen samt videndeling på landsplan.

Vi samarbejder med alle sundhedsforsikringer bl.a.

Følg os på de sociale medier

Vi er sociale hos FysioDanmark

Følg os på Facebook, og slut dig til det voksende fællesskab inden for fysioterapi, træning og sund livsstil. Vi poster løbende spændende nyheder og tips samt konkurrencer og giveaways på siden.

Følg os her:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.