Klinik Ballerup

Vi behandler alt indenfor fysioterapiområdet og kan hjælpe dig, uanset om du har en akut skade eller er overbelastet af dine daglige aktiviteter eller arbejde.

Velkommen til FysioDanmark klinik Ballerup

Har du brug for en kompetent fysioterapeut i Ballerup? Hos Fysio Danmark Ballerup er vi en professionel og seriøs klinik, der tager vores kunders helbred alvorligt. Døjer du med skader i hverdagen, er det om at få gjort noget ved det, før det bliver værre.​

Afdeling ballerup FysioDanmark

Kort om klinikken

​Fysioterapi er et tæt samarbejde og kræver tillid mellem patient og behandler. Til behandling har vi derfor 1 lukkede behandlingsrum, hvor vi kan undersøge og behandle dig i rolige og diskrete omgivelser.

Vi samarbejder med alle sundhedsforsikringer bl.a.

Følg os på de sociale medier

Vi er sociale hos FysioDanmark

Følg os på Facebook, og slut dig til det voksende fællesskab inden for fysioterapi, træning og sund livsstil. Vi poster løbende spændende nyheder og tips samt konkurrencer og giveaways på siden.

Følg os her:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.