Klinik FysioDanmark Assens

Er du i tvivl, om du har brug for behandling hos en fysioterapeut? Eller har du symptomer eller ubehag fra en bestemt kropsdel? Kontakt din lokale fysioterapeut i Assens.

Velkommen til FysioDanmark klinik Assens

FysioDanmark Assens (og herunder også Glamsbjerg) har en bred erfaring inden for alle de arbejdsområder, fysioterapeuter arbejder med. Vi er særligt gode til behandling af: Ryg- og nakkelidelser, kroniske smerter og gigtsmerter.

afdeling assens

Kort om klinikken

Vi har 6 store behandlingsrum, det ene med en dobbeltbriks, så du ikke behøver at ligge på gulvet og træne!

Vi har en lille hyggelig træningssal med træningsudstyr til såvel specifik funktionstræning som generel styrke- og konditionstræning. Hjerterum er der nok af, men ved 6-8 personer til holdtræning er pladsen fyldt op.

Vi samarbejder med alle sundhedsforsikringer bl.a.

Følg os på de sociale medier

Vi er sociale hos FysioDanmark

Følg os på Facebook, og slut dig til det voksende fællesskab inden for fysioterapi, træning og sund livsstil. Vi poster løbende spændende nyheder og tips samt konkurrencer og giveaways på siden.

Følg os her:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.