FysioDanmark - Klinik Asnæs

Hos FysioDanmark Asnæs holder holder vi os løbende opdateret med udviklingen indenfor fysioterapi i form af efter- og videreuddannelse.

Velkommen til Fysiodanmark Asnæs

Vi tilbyder fysioterapi og genoptræning på højeste niveau. Dette betyder, at vi er i stand til at yde en professionel indsats overfor den enkelte patient og tilrettelægge behandlingen efter den enkeltes behov.

Afdeling Ansæs

Kort om klinikken

Fysioterapi i dag kræver special viden inden for behandling og genoptræning. Derfor har vi hver vores spidskompetencer. Vi har alle uddannelse indenfor Mc Kenzie koncept og manuelle fysioterapeutiske teknikker med gode resultater i behandling af ryg-og nakkesmerter.

Vi samarbejder med alle sundhedsforsikringer bl.a.

Følg os på de sociale medier

Vi er sociale hos FysioDanmark

Følg os på Facebook, og slut dig til det voksende fællesskab inden for fysioterapi, træning og sund livsstil. Vi poster løbende spændende nyheder og tips samt konkurrencer og giveaways på siden.

Følg os her:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.