Klinik FysioDanmark Aars

Vi yder professionalitet og service, som bygger på en individuel og grundig indsats i forhold til den enkelte patient. Kontakt din fysioterapeut i Aars.

Velkommen til FysioDanmark klinik Aars

FysioDanmark Aars er en moderne fysioterapi klinik, som lægger vægt på høj faglig kvalitet. Vi lægger vægt på i en afslappet atmosfære at give vores patienter den bedst mulige fysioterapeutiske behandling. I menuerne til venstre kan du læse mere om klinikken samt vores behandlingstilbud.

afdeling aars

Kort om klinikken

Vi tilbyder fysioterapeutisk vejledning og genoptræning i vores veludstyrede træningscenter, og vores mål er udføre evidensbaseret behandling og træning på et højt fagligt niveau, med respekt for den enkelte i et positivt, trygt og nærværende miljø. Vi har mange forskellige holdtræningstilbud, bl.a. Fysiopilates, ryghold, efterfødsels træning, livsstilshold mv.

Vi samarbejder med alle sundhedsforsikringer bl.a.

Følg os på de sociale medier

Vi er sociale hos FysioDanmark

Følg os på Facebook, og slut dig til det voksende fællesskab inden for fysioterapi, træning og sund livsstil. Vi poster løbende spændende nyheder og tips samt konkurrencer og giveaways på siden.

Følg os her:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.