Klinik FysioDanmark Aalborg - Hasseris

FysioDanmark Aalborg er specialiseret i fysioterapi og arbejder målrettet med genoptræning af både sportskader og andre problemstillinger.

Velkommen til FysioDanmark klinik Aalborg

Vores fag er i en rivende udvikling og det stiller større og større krav til den enkelte terapeut, at holde sig opdateret på alle felter. Vi har derfor valgt både at indrette og organisere os, så den enkelte fysioterapeut kan koncentrere sig om, at dygtiggøre sig på nogle enkelte områder.

afdeling aalborg 2

Kort om klinikken

Vi er blevet pilottest-akkrediteret og gået igennem UDEN anmærkninger.
Akkreditering betyder, at vi har haft besøg af folk fra Den Danske Kvalitetsmodel. De har blandt andet set på kvalitet indenfor faglighed og patientsikkerhed i Arkadens Fysioterapi.

Vi samarbejder med alle sundhedsforsikringer bl.a.

Følg os på de sociale medier

Vi er sociale hos FysioDanmark

Følg os på Facebook, og slut dig til det voksende fællesskab inden for fysioterapi, træning og sund livsstil. Vi poster løbende spændende nyheder og tips samt konkurrencer og giveaways på siden.

Følg os her:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.