fbpx

Få hjælp hos fysioterapeuten

Fysioterapi er behandlingsmetoder, der får din krop til at fungere bedst muligt – enten ved at forebygge eller behandle kroppen.

Behandling kan både være manuel behandling, hvor et led skal mobiliseres, så det bevæger sig bedre, bløddelsbehandling af spændte muskler, udspænding af stramme strukturer osv. Men fysioterapi er i høj grad også vejledning i forhold til hensigtsmæssige måder at bevæge sig på, vejledning i forhold til aktiviteter/sport og motion eller vejledning i forhold til, hvordan du kan optimere din træning, så du bliver bedre i stand til at dyrke din sport.

En af fysioterapeutens opgaver er at give dig de bedste forudsætninger for et aktivt liv med et minimum af smerter, så din livskvalitet er så høj som overhovedet mulig. Fysioterapi spænder bredt, og kan på flere måder være med til at du får de bedste forudsætninger for et godt og aktivt liv.

Har du symptomer eller ubehag fra en bestemt kropsdel? Er du i tvivl, om du har brug for behandling hos en fysioterapeut? Så klik på kroppen og læs om symptomer, lær mere om undersøgelser og behandlingsformer hos FysioDanmark.

Hvor har du ondt? Klik på det område du vil vide mere om.