Fysioterapeut Tønder - Fysioterapi i højeste kvalitet

Hos FysioDanmark er du i de bedste hænder med en fysioterapeut Tønder. Når det kommer til fysioterapi, er det vigtigt for os, at du føler dig i trygge hænder, og at du får den rette behandling for dine gener.

Fysioterapeut i Tønder

Vi går højt op i at vores behandlere skræddersyer et forløb til dig, som passer til lige netop dine behov, og som skaber en vedvarende fremgang. Det gælder også, hvis du blot ønsker hjælp til træning og vedligeholdelse af din krop. 

Fysioterapeut Tønder

Adresse

Fabriksvej 9
6270 Tønder

Åbningstider

Man – tors: 07.30 – 18:00
Fredag: 07:30 – 15:00

Behandling baseret på grundig undersøgelse og nyeste faglige viden

Ved din første konsultation vil vi foretage en grundig undersøgelse af dine behov, og der er typisk 5 trin i forbindelse med dit behandlingsforløb.

Først og fremmest vil vores dygtige fysioterapeut Tønder udrede, hvad du fejler, og hvorfor det er opstået. Når din skade eller skavanker er udredt, vil der blive lagt en plan for din videre behandling.

Behandlingen er altid baseret på den nyeste, faglige viden indenfor området, da vores fysioterapeuter i FysioDanmark har et stærkt samarbejde med vidensdeling og erfaring på tværs af vores mange klinikker.

Fysioterapi sigter mod at fjerne eller reducere dine gener, det kan enten gøres gennem behandling eller genoptræning, der er tilpasset dine behov og dit niveau. Du vil også blive vejledt i sundhedstiltag og fysisk aktivitet, der kan give dig en bedre livskvalitet.

Fysioterapeut Tønder

Nogle skavanker kan opstå på baggrund af vaner, som kan have skadelig effekt på dit fysiske velvære, hvilket vi vil hjælpe dig med at rette op på, så dine gener ikke vender tilbage. Det kan være alt fra den måde, du sidder eller står på til den måde, du løfter eller generelt bevæger dig på.

Kontakt os

Er du interesseret i behandling eller træning med kvalitetsbevidst fysioterapi, er vi hos FysioDanmark nogle af de dygtigste i landet, så tøv ikke med at kontakte eller besøge os.

Hvis du har nogle spørgsmål eller er interesseret i at opstarte et forløb hos os, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 74 72 49 54 eller per mail mail@klinikforfys.dk

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.