Fysioterapeut Ishøj - professionel fysioterapi i klinik

Hos FysioDanmark kan du modtage kvalitetssikret og professionel fysioterapi af en fysioterapeut Ishøj, hvis du døjer med ømhed, smerter og myoser i kroppen. Vi kan forebygge ubehag og udrede gener i din krop, hvad end de måtte være opstået af. 

Fysioterapeut Ishøj

Det er både smertefuldt og uudholdeligt at døje med problemer, der sætter dig ude af stand til at foretage dét, du plejer. Med hjælp fra en kyndig fysioterapeut, kan du blive hjulpet af med smerter og ømhed i ryg, lænd, ben og andetsteds.

Fysioterapeut Ishøj

Ishøj logo

Adresse

Ishøj Nørregade 17, 6.sal, 2635 Ishøj

Åbningstider

Man – tors: 07.00 – 19:00
Fredag: 07:30 – 15:00
Lørdag: 08:00 – 14:30 hver 4. lørdag

Personligt behandlingsforløb

Hvad end du har nyopståede smerter, som kræver akut behandling, kroniske lidelser eller ønsker en ugentlig tid til at blive løsnet op i led, nerver, sener og muskler, er der mulighed for den helt rette behandling og fysioterapi Ishøj.

Du kan, i samarbejde med din fysioterapeut i Ishøj, gennemgå dine gener og smerter, hvorefter I vil aftale et passende forløb med den helt rette behandling for dig. Det kan sagtens være, at du blot får brug for en eller to behandlinger, men det kan også være et længere forløb, du skal igennem.

I nogle tilfælde kan du selv afvikle dine smerter ved at få de rette værktøjer og øvelser af din behandler. Med passende forebyggelse, tips og tricks, skal du nok komme på rette spor hurtigst muligt igen.

Kombiner fysioterapi og din fysioterapeut med træning

Skulle du få lyst til at kombinere din fysioterapi og fysioterapeut Ishøj med anden form for træning, er du velkommen til at træne enten selv eller på et hold, når du er hos FysioDanmark. Dette kan sågar være dig til gavn, så du igen kan opnå fri bevægelighed uden gener.

Træning i vores centre kan bestå af genoptræning, hvor du kan træne dine muskler og led i fællesskab med andre, og du kan altid være sikker på, at der er fagfolk til stede, hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning.

FysioDanmark tilbyder ikke blot fysioterapi og genoptræning. Du kan til enhver tid melde dig på pilates- eller yogahold, dyrke cardio, melde dig på løbehold og meget andet. Vores centre inviterer desuden til styrketræning, som du enten selv kan give dig i kast med eller få en personlig træner eller fysioterapeut til at hjælpe dig.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.