Fysioterapeut Amager -
Få effektiv fysioterapi

Har du smerter i hverdagen, så kan fysioterapeut Amager måske hjælpe. Det kan være en stor belastning i hverdagen at gå rundt med gener og smerter i kroppen. Hos FysioDanmark har vi nogle af landets førende fysioterapeuter og eksperter, der står klar til at hjælpe dig på Amager.

fysioterapeut amager

Vores behandling er baseret på de nyeste og bedste behandlingsmetoder indenfor fysioterapi, som, på den mest effektive måde, kan hjælpe med genoptræning, forebyggelse af skader og træning. Vi kan hjælpe dig med at foretage en professionel vurdering, og ud fra det, planlægge det mest effektive behandlingsforløb for dig.

Vi er at finde mange steder rundt om i Danmark og er placeret flere steder på Amager. Find os i nærheden af dig og tag kontakt for yderligere information.

Fysioterapeut Amager - FYSIQ

Adresse

Digevej 114, 3. sal,
2300 København S

Åbningstider

Man – tors: 7:00-20:30
Fre: 7:00-19:00
Lør-søn: 8:00-15:00

Helligdage: 9:00-15:00

Adresse

Løjtegårdsvej 157,
2770, Kastrup

Åbningstider

Man – tors: 7:00-20:00
Fre: 7:00-19:00
Lør: 8:00-13:00
Søn: Lukket
Helligdage: 8:00-13:00

Adresse

Kamillevej 4,
2770 Kastrup

Åbningstider

Man – tors: 6:00-21:30
Fre: 6:00-19:00

Lør/søn/helligdage: 8:00-16:00

Adresse

Bymandsgade 2,
2791, Dragør

Åbningstider

Man – tors: 7:00-20:30
Fre: 7:00-19:00

Lør/søn/helligdage: 9:00-14:00

Personlig behandling med fysioterapeut Amager

Indgår du i behandling hos FysioDanmark på Amager, vil forløbet altid starte ud med en udredning af de problemer, gener eller smerter du har, gennem en undersøgelse af dine led, muskler, sener og nerver. Når din fysioterapeut har identificeret problemet, vil du blive informeret omkring det og omkring planen, for det videre forløb.

Alt afhængigt af din specifikke situation, vil en fysioterapeut, først og fremmest, forsøge, gennem behandling, at komme dine gener eller smerter til livs, hvorefter der vil være fokus på at udforme et træningsforløb eller en plan over, hvordan du bedst muligt kan komme på benene igen og holde det vedlige.

Du bør være opmærksom på, at fysioterapi ikke blot indebærer en enkelt behandling, men som oftest er et længere forløb, som er nøje planlagt ud fra netop dine behov og ønsker. Hvis du vil læse mere konkret om, hvad en fysioterapeut kan, kan du læse mere om det, under fanen Fysioterapi her på hjemmesiden.

fysioterapeut amager

5 trin kendetegnende for forløbet

Du er i de bedste hænder hos os

Fysioterapi er udover manuel, fysisk behandling af skader, gener osv. også vejledning i, hvordan man bedst muligt passer på sin krop i hverdagen, og når vi har et aktivt liv. Vores vigtigste opgave hos FysioDanmark er at give dig de bedste forudsætninger, for et aktivt liv med høj livskvalitet, der ikke er forringet af skavanker.

En fysioterapeut på Amager kan også hjælpe dig med at komme på benene igen efter et sygdomsforløb eller at opretholde en funktionsevne, i tilfælde af kronisk sygdom. Vi hjælper alle mennesker både børn, ældre, gravide, sportsudøvere og ganske normale, aktive mennesker.

Vi er eksperter i kroppen og dens funktioner og tilbyder forskellige muligheder. Vi har både individuelle forløb med egen fysioterapeut på Amager, træning på hold eller massage og personlig træning.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os og høre mere om dine muligheder hos os med vores forskellige behandlinger og forløb.

Ønsker du mere viden omkring fysioterapi? Så kan du læse mere på Sundhed.dk.

Vi har specialiseret os i faget

Vores klinikker består af en masse dygtige fagfolk, som har specialiseret sig indenfor forskellige områder og sportsgrene. Derfor er de fleste klinikker også certificerede fysioterapeuter, så du trygt kan stole på at vi sørger for det bedste forløb til netop dig og din skade.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.