Klinik FysioDanmark Skodsborg

Skodsborg Fysioterapi er beliggende på Kurhotel Skodsborg. Vi er 20 erfarne og fagligt forskellige fysioterapeuter i samme klinik, hvilket sikrer dig den rette behandling. 

Velkommen til FysioDanmark klinik Skodsborg

Skodsborg Fysioterapi er en ny og moderne klinik, hvor høj kvalitet og tværfaglighed er del af en hver behandling. Alle vores behandlere har stor ekspertise inden for netop deres speciale, hvilket sikrer dig et bredt behandlingstilbud. Ligeledes lægger vi stor vægt på kontinuerligt at videreuddanne os for at sikre, du får den nyeste viden inden for din behandlingsform.

afdeling skodsborg

Kort om klinikken

Vi er medlem af kædefællesskabet FysioDanmark, der er Danmarks største kæde af fysioterapiklinikker. Gennem FysioDanmark opnår vi en række fordele, som f.eks. udvikling af nye tiltag til gavn for patienterne, mulighed for at sælge kvalitetsprodukter, der understøtter behandlingen samt videndeling på landsplan.

Vi samarbejder med alle sundhedsforsikringer bl.a.

Følg os på de sociale medier

Vi er sociale hos FysioDanmark

Følg os på Facebook og slut dig til det voksende fællesskab inden for fysioterapi, træning og sund livsstil. Vi poster løbende spændende nyheder og tips samt konkurrencer og give aways på siden.

Følg os her: