Klinik FysioDanmark Hedensted

Som en del af en landsdækkende kæde kan du, hos FysioDanmark Hedensted, forvente stor kvalitet i vores behandling af dig

Velkommen til FysioDanmark klinik Hedensted

Vi er en del af FysioDanmark, som er en landsdækkende kæde. Dette giver et stærkt samarbejde og kvalitetssikring i vores behandling Klinikken ligger i Hedensted og har tilknyttet gode træningsfaciliteter (Club Fitness) som kan anvendes i forbindelse med behandlingen

afdeling hedensted

Kort om klinikken

Vi er medlem af kædefællesskabet FysioDanmark, der er Danmarks største kæde af fysioterapiklinikker. Gennem FysioDanmark opnår vi en række fordele, som f.eks. udvikling af nye tiltag til gavn for patienterne, mulighed for at sælge kvalitetsprodukter, der understøtter behandlingen samt videndeling på landsplan.

Vi samarbejder med alle sundhedsforsikringer bl.a.

Følg os på de sociale medier

Vi er sociale hos FysioDanmark

Følg os på Facebook, og slut dig til det voksende fællesskab inden for fysioterapi, træning og sund livsstil. Vi poster løbende spændende nyheder og tips samt konkurrencer og giveaways på siden.

Følg os her:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.