Karriere

Søg job hos FysioDanmark

green-bar-100

I FysioDanmark er vi altid på jagt efter nye talenter og kompetente medarbejdere. Vores hverdag handler om mennesker og vores målsætning er at skabe øget livskvalitet hos danskerne, gennem kvalificeret fysioterapi og sundhedsydelser af højeste kvalitet. Vi arbejder hele tiden for at udvikle os, for at kunne skabe de bedste forudsætninger for vores kunder.

FysioDanmark har 78 klinikker med over 1000 dygtige medarbejdere, fordelt i hele landet. Vil du være en del af FysioDanmark? Så tjek de nyeste stillingsopslag her på siden, eller send en uopfordret ansøgning direkte til vores klinikker.

Ledige stillinger

green-bar-100

 

Fysioterapeuter til FysioDanmark Charlottenlund, Fuglegårdsvej/Vangede, Gentofte og Helsingør

Vil du være en del af vores team? Vi har travlt og søger 3 fysioterapeuter til vores klinikker FysioDanmark Charlottenlund,
FysioDanmark Fuglegårdsvej/Vangede, FysioDanmark Gentofte og FysioDanmark Helsingør. Stillingerne er på 15-37 timer efter aftale.

 

  • Vil du være med i vores fagligt stærke team?
  • Vil du være en del af et stort team af mennesker, der vil gøre en forskel?
  • Vil du udvikle nuværende og nye kompetencer?

Så kan det være dig vi leder efter!

 

Vi kan tilbyde dig et udfordrende job i en virksomhed, hvor høj faglighed og kundeservice er nøgleord. Vi forventer, at du har styr på din fysioterapeutiske værktøjskasse, og vil være med til at skabe Danmarks bedste arbejdsplads, hvor alle bidrager med en positiv stemning. Vi lægger vægt på, at du har interesse og lyst til manuel behandling, at du udviser selvstændighed i opgaveløsningen, at du er fleksibel og udviklingsorienteret samt at du er stabil og udadvendt.

Vi søger fysioterapeuter, der skal indgå i temaet af behandlere på klinikkerne, hvor du skal påregne at have nogle sene og tidlige dage. Vi søger endvidere en fysioterapeut, der har lyst til at udvikle og varetage klinikkernes tilbud om hjemmebehandling.

Hvis du ønsker flere oplysninger om stillingerne, er du velkommen til at kontakte HR-manager Louise Holst på mail: hr@fdgentofte.dk

Ansøgning + CV sendes på mail til HR-Manager hr@fdgentofte.dk hurtigst muligt. Samtaler afholdes løbende.

 

Du kan læse mere om os på:
www.fdcharlottenlund.dk  www.fdfuglegaardsvej.dk
www.fdgentofte.dk  www.fdhelsingor.dk