Fysioterapi under COVID-19

FysioDanmark har åbent

green-bar-100

Alle FysioDanmarks klinikker har nu åbent og tilbyder igen behandling, genoptræning, undersøgelse, diagnosticering, forebyggelse og sundhedsfremme. Det betyder at nye og eksisterende patienter kan påbegynde samt genoptage behandling hos vores fysioterapeuter i hele landet.

Det er fortsat muligt at booke tid til telefon- og videokonsultation med fysioterapeuten, hvis man foretrækker at blive hjemme. Flere af vores klinikker tilbyder også udendørs- og online-holdtræning, så vi kan træne sammen - hver for sig.

For os er det afgørende at alle trygt og forsvarligt kan vende tilbage til vores klinikker. Derfor følger vi alle forholdsregler i overensstemmelse med Sundhedsstyrelsen seneste anbefalinger, og man skal derfor være opmærksom på følgende, når man booker tid hos fysioterapeuten.

 

 

  • Alle skal visiteres inden behandling via telefon – det er ikke muligt at møde op på klinikken uden tidsbestilling.
  • Har du følt dig sløj eller været syg inden for 48 timer, skal du blive hjemme.
  • Har du ikke mulighed for at komme på klinikken, tilbyder vi stadig video- og telefonkonsultation.
  • Vi har stort fokus på hygiejne – du vil derfor blive bedt om at spritte hænder undervejs samt følge klinikkens anvisninger.
  • For at overholde reglerne omkring sikker afstand, vil der kun være plads til et begrænset antal patienter i vores receptioner.
  • Husk fortsat at holde god afstand til andre.
  • Vi genoptager gradvist vores genoptræningshold på klinikkerne. Gruppeaktiviteter tilrettelægges under hensyntagen til minimering af risikoen for smitteoverførsel.
  • Vil man ikke deltage på hold, tilbyder vi individuel konsultation i stedet.

 

 

Træn med FysioDanmark

green-bar-100

Det er også muligt at træne med hver dag online i gruppen ’Livetræning hos FysioDanmark’ på Facebook, eller undersøge hvad den enkelte klinik tilbyder online.

Vi åbner gradvist og situationen vil variere fra klinik til klinik. Så tag gerne kontakt til din lokale FysioDanmark og hør mere om mulighederne. Vi er klar ved telefonerne og glæder os til at se jer igen hos FysioDanmark.

Find din lokale FysioDanmark-klinik her.