Fysioterapi under COVID-19

FysioDanmark har åbent

green-bar-100

Alle FysioDanmarks klinikker har åbent og tilbyder behandling, genoptræning, undersøgelse, diagnosticering, forebyggelse og sundhedsfremme. 

Det er fortsat muligt at booke tid til telefon- og videokonsultation med fysioterapeuten, hvis man foretrækker at blive hjemme. Flere af vores klinikker tilbyder også udendørs- og online-holdtræning, så vi kan træne sammen - hver for sig.

For os er det afgørende at alle trygt og forsvarligt kan vende tilbage til vores klinikker. Derfor følger vi alle forholdsregler i overensstemmelse med Sundhedsstyrelsen seneste anbefalinger, og man skal derfor være opmærksom på følgende, når man booker tid hos fysioterapeuten.

 

 

 

Alle skal visiteres inden behandling via telefon – det er ikke muligt at møde op på klinikken uden tidsbestilling.

  • Har du følt dig sløj eller været syg inden for 48 timer, skal du blive hjemme.
  • Har du rejst i lande, som frarådes af Udenrigsministeriet, bør du ikke møde op på klinikken før efter 14 dages karantæne.
  • Vi har stort fokus på hygiejne – du vil derfor blive bedt om at spritte hænder undervejs samt følge klinikkens anvisninger.
  • For at overholde reglerne omkring sikker afstand, vil der kun være plads til et begrænset antal patienter i vores receptioner.
  • Husk fortsat at holde god afstand til andre.
  • Genoptræningshold kører igen. Gruppeaktiviteter tilrettelægges under hensyntagen til minimering af risikoen for smitteoverførsel. 
  • Vores træningscentre er åbne.
  • Har du ikke mulighed for at komme på klinikken, tilbyder vi stadig video- og telefonkonsultation.

 

 

Træn med FysioDanmark

green-bar-100

Alle vores træningscentre er åbne igen, med mulighed for både hold og individuel træning. Alle klinikker arbejder efter gældende retningslinjer, som alle opfordres til at orientere sig om, når de kommer i centret.

Har du spørgsmål ang. træning, så kontakt gerne din lokale FysioDanmark og hør mere om mulighederne. Vi er klar ved telefonerne og glæder os til at se jer igen hos FysioDanmark.

Find din lokale FysioDanmark-klinik her.