FysioDanmark og COVID-19

FysioDanmark’s klinikker har åbnet for behandling hos vores fysioterapeuter. Vi tilbyder igen genoptræning og vores træningscentre har åbent. Holdaktiviteter tilrettelægges efter seneste retningslinjer og under hensyntagen til minimering af risikoen for smitte.

FysioDanmark og COVID-19

Vi har altid åbent for behandling og genoptræning.

FysioDanmark og Corona

Vis hensyn og husk mundbind

Vi har fortsat stort fokus på at undgå smittespredning og vi følger Sundhedsstyrelsen seneste retningslinjer. Det indebærer at der skal bæres mundbind i alle vores klinikker – dog ikke under træning. Dertil beder vi alle om at vise hensyn, holde afstand og spritte hænderne hyppigt under besøg i klinik og træningscenter. 

Vi tilbyder fortsat video- og telefonkonsultationen, hvis man er forhindret i at komme på klinikken. Begge ydelser er tilskudsberettiget og tilbydes til alle, der har behov for hjælp og vejledning. 

Kontakt din lokale FysioDanmark hvis du har spørgsmål til retningslinjerne. Du kan finde kontaktinformation på alle klinikkerne her.

gode råd til en sund hverdag

Følg med på bloggen, når vores dygtige fysioterapeuter sætter fokus på forskellige temaer omkring fysioterapi, særlige problematikker og livsstil samt giver gode råd til en sund hverdag.

Læs mere og få inspiration på vores blog
Læs mere og få inspiration på vores blog
Læs mere og få inspiration på vores blog

Følg med på bloggen