Erhvervsordninger

Fysioterapi på arbejdspladsen

green-bar-100

FysioDanmark tilbyder erhvervsordning til både mindre og større virksomheder og organisationer. Vi arbejder ud fra strategiske sundhedsindsatser hvor virksomhedens sundhedstilstand kortlægges og der etableres målrettede indsatser skræddersyet efter jeres behov.

Vi arbejder proaktivt med ergonomi og arbejdsmiljø for at implementere nye vaner og sikre, at alle har de rette forudsætninger for en god og sund arbejdsdag. Vi kigger på de fysiske arbejdsrammer for at forebygge, at der opstår arbejdsrelaterede skader. Udover de fysiske rammer, ser vi på medarbejderens behov. Har medarbejderen eksisterende skader eller andre udfordringer, tilbyder vi behandling og rådgivning direkte på arbejdspladsen eller i vores FysioDanmark-klinik.

Nedbringelse af sygefravær og øget arbejdsglæde hos medarbejderne er målet med fysioterapi på arbejdspladsen.

Vi tilbyder

green-bar-100

Har man stillesiddende arbejde oplever mange hovedpine, smerter i arm og håndled, spændinger og smerter i skuldre og nakke.

Erhvervsordninger med fokus på ergonomi og arbejdsmiljø.
Strategiske sundhedsindsatser hvor virksomhedens sundhedstilstand og specifikke behov kortlægges.
Behandlingsordninger – fysioterapi og massage på arbejdspladsen eller i klinik.
Træningsaftaler - Individuelle firmaordninger til jeres behøv.

Arbejdsrelaterede skader

Der er stor forskel på arbejdsskader alt efter, hvilken beskæftigelse man har. Typiske arbejdsrelaterede problemer i bevægeapparatet kan være ryg-, lænd- og nakkesmerter. En udfordring som en stor andel af den danske befolkning kæmper med. Problematikker som kan have store konsekvenser for den enkeltes dagligdag. Mange af disse symptomer kan bekæmpes ved at implementere mere fysisk aktivitet, ændre de fysiske rammer og vores vaner på arbejdspladsen samt fysioterapeutisk behandling.

Tag fat i din lokale FysioDanmark og hør mere om mulighederne for fysioterapi på arbejdspladsen.

Nuværende erhvervsordninger

FysioDanmark